Lediga jobb

Hallå där ute! Var finns ni?

Vill du vara en del i ett kreativt team?

Vill du leka detektiv tillsammans med oss och hitta nyckeln in till det som ingen annan vågat hoppas på?

Vill du få utrymme att utmana dina gränser? Hur ska vi kunna be barnen ta sig till sina gränser om inte vi vågar ta oss dit tillsammans med dem?

Vill du vara med och skapa en helt ny skola på ett helt nytt sätt?

Inga nej, inga vi kan inte, inga ”Ja, MEN!”
Utan istället ”Vad mer är möjligt”, ”Hur kan det bli bättre än såhär”, Vad ska till för att det ska funka”.

Var är ni som vågar hoppa med på tåget och göra denna magiska resa tillsammans med oss?

Lärare eller specialpedagog i grundsärskola

Vi söker specialpedagoger eller legitimerade lärare som har behörighet att jobba i grundsärskolan.

Elevassistent/pedagog

Vi söker också elevassistenter/pedagoger som verkligen brinner för att jobba i skolan och på fritids med våra elever.

Fritidspedagog

Vi söker fritidspedagog ansvarig för fritidshemmets pedagogiska verksamhet.

Ansök!

Skicka din ansökan till info@fjarilensskola.se eller ring 0708470797 så berättar vi mer!