Om oss

Vi som startar denna skola har jobbat med barn med speciella behov under en längre tid och vi brinner alla för att göra livet lite bättre och lättare för dessa barn.
 

Cecilia och Fredrik Gran
Ägare och grundare

Cecilia och Fredrik är föräldrar till Lovisa, som har en odiagnostiserad neurologisk sjukdom. Vi startade denna skola för vi tror på eleverna i särskolan. Vi tror att våra barn kan nå mycket längre om de bara får rätt stöd, om personalen får rätt förutsättningar och om pengarna används på rätt sätt. Vi vill att föräldrar och vårdnadhavare ska känna sig trygga med att varje dag i skolan blir meningsfull, lärorik och utvecklande för deras barn. Med denna skola ska vi skapa de bästa förutsättningarna för våra superhjältar till barn!
 

Emilia Kraft Nobel 
Lekspecialist

Emilia är tillsammans med Rosmarie grundare av Allt om Autism där hon jobbar som utbildare och föräldrastöd. 
För Emilia har det länge varit en dröm att skapa mötesplatser för familjer med barn med särskilda behov, där det finns förståelse, kunskap och mycket kärlek.
Emilia kommer att arbeta som pedagog och lekspecialist på Fjärilens skola. Emilia kommer även att vara engagerad i utbildningen för personalen på skolan.

Rosmarie Molin
Lekspecialist

Rosmarie är mamma till Charlie som har en autismdiagnos. Hon är, tillsammans med Emilia, grundare av Allt om Autism och jobbar där som utbildare och lekspecialist.
På Fjärilens skola kommer Rosmarie arbeta som pedagog och lekspecialist. Rosmarie kommer även att vara engagerad i utbildningen för personalen på skolan.
 

Gabriella Swanteson
Pedagog

Gabriella studerar till logoped och är personlig assistent (till Lovisa). Gabriella kommer att arbeta som logoped i verksamheten, med daglig och personlig kontakt med alla elever.  Gabriella vill med passion och engagemang vara med och skapa de bästa förutsättningarna för att varje elev ska få möjlighet att utvecklas så mycket som möjligt. 

Adila Imsirovic
Lekspecialist

Adila är en lekspecialist på Allt om Autism. För henne är skola en värld där lärande är roligt och barnens välmående är i fokus. Hon är utbildad socialantropolog och har länge arbetar både i skolvärlden och utanför med personer med NPF.